FADN kalkulator

FADN ili EVPG kalkulator služi za dobivanje podataka o ekonomskoj veličini poljoprivrednog gospodarstva i predstavlja koristan alat potencijalnim korisnicima mjera iz Programa ruralnog razvoja RH 2014.-2020., kako bi dobili informaciju o ispunjavanju kriterija veličine.

Koraci koje je potrebno slijediti u korištenju EVPG kalkulatora su:

  1. Izbor regije
  2. Unos osnovnih podataka
  3. Unos podataka o vrsti i količini proizvodnje
  4. Izračun ekonomske veličine poljoprivrednika
  5. Određivanje razreda ekonomske veličine i tipa poljoprivrednog gospodarstva

*e-OPG.eu nije autor FADN kalkulatora te ne odgovara za eventualne poteškoće prilikom upotrebe istog. Ukoliko Vam je potrebna pomoć pri korištenju FADN kalkulatora, savjetujemo da posjetite službenu stranicu Ministarstva poljoprivrede i njihov Vodič za izračun EVPG-a.

Digitalna platforma e-opg.eu će informacije na portalu nastojati održavati pravovremenim i točnim, a svaka pogreška ili netočnost na koju se skrene pozornost bit će ispravljena. Upozoravaju se korisnici da • objavljeni sadržaj ne predstavlja pravni ili stručni savjet • objavljeni sadržaj javno je dostupan, a u slučaju vanjskog sadržaja taj je preuzet iz javno dostupnih izvora e-opg.eu ne preuzima nikakvu odgovornost ili obvezu u slučaju da: • objavljeni sadržaj nije pravovremeno ažuriran • objavljeni sadržaj povezan s vanjskim stranicama sadržava netočnosti

Sva prava pridržana © IPS Konzalting

Loading...