Brošure

Digestat – visokovrijedno organsko gnojivo dobiveno procesom anaerobne digestije

Brošura „Digestat – visokovrijedno organsko gnojivo dobiveno procesom anaerobne digestije“ upoznaje Vas s karakteristikama organskog gnojiva – digestata – čija je proizvodnja izravno vezana uz obnovljive izvore energije i rad bioplinskih postrojenja.

Kako uspješno pokrenuti agroturizam?

Brošura „Kako uspješno pokrenuti agroturizam“ upoznaje Vas s koracima koje je potrebno poduzeti prilikom pokretanja agroturizma ili prijave projekta na neki od EU natječaja.

Kako voditi uspješan OPG?

AGRODAT brošura razvijena u sklopu projekta "Utjecaj digitalizacije na položaj žena i mladih u poljoprivredi - AGRODAT" sadrži pregled ključnih pojmova vezanih za digitalnu i financijsku pismenost i poticanje poduzetničkog mindseta u poljoprivrednom sektoru.

Kratki lanci opskrbe poljoprivrednih proizvoda

Brošura „Kratki lanci opskrbe poljoprivrednih proizvoda“ upoznaje Vas s načinima organizacije kratkih lanaca opskrbe, digitalnim alatima u prodaji poljoprivrednih proizvoda, najčešćim modelima kratkih lanaca opskrbe hranom te s karakteristikama i prednostima istih.

Nutri-2-Cycle Primjeri dobre prakse

U ovoj su brošuri opisani cilj, princip rada kao te rezultati Nutri-2-Cycle tehnologija.

Potencijal bioplinskih postrojenja u hrvatskom poljoprivrednom sektoru

Brošura „Potencijal bioplinskih postrojenja u hrvatskom poljoprivrednom sektoru“ upoznaje Vas s proizvodnjom bioplina, procesom anaerobne digestije te potencijalom bioplinskih postrojenja u hrvatskom poljoprivrednom sektoru.

Potencijal primjene digestata u poljoprivredi

Primjena digestata postaje sve značajnija uslijed potrebe za smanjenjem masovne upotrebe mineralnih gnojiva. U ovoj su brošuri opisani primjeri inovativne prakse primjene digestata u poljoprivredi.

Udruživanje poljoprivrednika u proizvođačke organizacije

Brošura „Udruživanje poljoprivrednika u proizvođačke organizacije“ upoznaje Vas s koracima u osnivanju proizvođačkih organizacija, mogućnostima financiranja te s brojnim prednostima koje udruživanje u proizvođačke organizacije ima za poljoprivrednike.

Vodič za otvaranje OPG-a

Brošura „Vodič za otvaranje OPG-a“ upoznaje Vas s osnovnim informacijama, obvezama i uvjetima koje trebate zadovoljiti ukoliko se odlučite na otvaranje OPG-a.

Pišite nam, javit ćemo vam se ubrzo!

GDPR

A. Starčevića 66,
44000 Sisak

kontakt@e-opg.eu

Digitalna platforma e-opg.eu će informacije na portalu nastojati održavati pravovremenim i točnim, a svaka pogreška ili netočnost na koju se skrene pozornost bit će ispravljena. Upozoravaju se korisnici da • objavljeni sadržaj ne predstavlja pravni ili stručni savjet • objavljeni sadržaj javno je dostupan, a u slučaju vanjskog sadržaja taj je preuzet iz javno dostupnih izvora e-opg.eu ne preuzima nikakvu odgovornost ili obvezu u slučaju da: • objavljeni sadržaj nije pravovremeno ažuriran • objavljeni sadržaj povezan s vanjskim stranicama sadržava netočnosti

Sva prava pridržana © IPS Konzalting

Loading...