Održana radionica o Natječaju za provedbu intervencije 73. 10.

Uspješno je održan još jedan informativni webinar u organizaciji IPS Konzaltinga, hrvatsko-belgijske tvrtke specijalizirane za poljoprivredna savjetovanja i EU fondove. Webinar je bio posvećen Natječaju za intervenciju 73.10 “Potpora za ulaganja u primarnu poljoprivrednu proizvodnju” i održan je online putem platforme Teams.

Direktorica IPS Konzaltinga, Ana-Marija Špicnagel, na webinaru je sudionicima pružila detaljan pregled najnovijih izmjena Natječaja s posebnim naglaskom na prihvatljiva ulaganja te ostale uvjete prihvatljivosti projekta.

S obzirom na nedavno objavljenu drugu izmjenu Natječaja ovaj je webinar pružio pravovremene informacije i odgovore na brojna pitanja. Sudionici su imali priliku unaprijed poslati svoja pitanja te su tijekom webinara aktivno sudjelovali u diskusiji, što je omogućilo konkretnu i ciljanu razmjenu informacija.

S obzirom na pozitivne povratne informacije i interes, planira se organizacija informativnih radionica i za nadolazeće poljoprivredne natječaje kako bi se poljoprivrednici što bolje pripremili za prijavu, ističu u IPS Konzaltingu.

Ako ste zainteresirani za prijavu na ovaj natječaj, javite nam se za savjetovanje i pripremu Vašeg projekta na kontakt@e-opg.eu
Saznajte na koje se natječaje za poljoprivrednike možete prijaviti uz pomoć EU Kalkulatora.
Loading...