Najava webinara o intervenciji 73. 10. – Saznajte sve o natječaju

IPS Konzalting, hrvatsko-belgijska tvrtka specijalizirana za poljoprivredna savjetovanja i EU fondove, organizira webinar posvećen Natječaju za intervenciju 73.10 Potpora za ulaganja u primarnu poljoprivrednu proizvodnju. Webinar će se održati 25. siječnja u 9 sati na online platformi Teams, a sudjelovanje je besplatno uz obaveznu prijavu.

Ministarstvo poljoprivrede nedavno je objavilo kako je došlo do druge izmjene Natječaja, a najznačajnija izmjena odnosi se na rokove za podnošenje zahtjeva. Novi rok za prijavu je od 19. veljače do 27. ožujka 2024. Također, promijenjen je i rok za podnošenje tehnoloških elaborata te je on sada do 19. veljače 2024.

Ovaj informativni webinar dolazi kao odgovor na veliki interes poljoprivrednika te brojne upite koji su uslijedili nakon objave Natječaja. Prolongiranje roka za prijavu prilika je da se odgovori na upite poljoprivrednike te valjano pripreme projekti. Tijekom webinara Ana-Marija Špicnagel, direktorica IPS Konzaltinga, pružit će pregled natječaja i odgovoriti na pitanja poljoprivrednika.

Prijave za webinar otvorene su putem priložene poveznice, a sudionici mogu unaprijed poslati svoja pitanja putem prijavnog obrasca.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane poljoprivrednike da se pridruže webinaru kako bi dobili sve potrebne informacije i savjete za uspješnu prijavu na natječaj!

Ako ste zainteresirani za prijavu na natječaje za poljoprivrednike, javite nam se na kontakt@e-opg.eu
Saznajte ispunjavate li uvjete za prijavu na EU natječaje uz pomoć EU Kalkulatora.
Loading...