Novi webinar za poljoprivrednike: Sve ključne informacije o intervenciji 73. 10.

IPS Konzalting, konzultantska tvrtka specijalizirana za poljoprivredu i EU natječaje, predstavila je webinar o aktualnom Natječaju za intervenciju 73. 10. Potpora za ulaganja u primarnu poljoprivrednu proizvodnju.

U videozapisu, koji je dostupan na YouTube kanalu IPS Konzaltinga, možete pronaći ključne informacije o Natječaju te odgovore na najčešća pitanja poljoprivrednika poput je li moguća kupnja rabljene opreme ili koji su uvjeti koje mora zadovoljiti mladi poljoprivrednik.

Podsjećamo, ovaj natječaj vrijedan 60 milijuna eura, otvoren je od 22. siječnja do 22. veljače 2024. godine i na njega se mogu prijaviti korisnici upisani u Upisnik poljoprivrednika ili proizvođačke organizacije.

“Ovim edukativnim videom želimo pomoći poljoprivrednicima da se lakše snađu u složenoj proceduri prijave na natječaj. “U videu smo na jednostavan i pregledan način objasnili sve najvažnije informacije o natječaju, uključujući uvjete, prihvatljiva ulaganja i odgovore na najčešća pitanja. Nadamo se da će ovaj video biti od koristi svima koji žele iskoristiti ovu priliku i uložiti u svoje gospodarstvo.” istaknula je, Ana-Marija Špicnagel, direktorica IPS Konzaltinga.

Pogledajte cijeli video:

Ako razmišljate o prijavi na ovaj natječaj i trebate pomoć u pripremi Vaše projektne dokumentacije, javite nam se na kontakt@e-opg.eu
Saznajte jeste li prihvatljiv korisnik za ovu intervenciju pomoću EU Kalkulatora.
Loading...