Objavljene inicijalne rang liste za intervencije 73.10. i 73.13.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je inicijalne rang liste za dvije intervencije iz Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike (ZPP).

Intervencija 73.10. Potpora za ulaganja u primarnu poljoprivrednu proizvodnju

Za ovu intervenciju pristiglo je više od 1200 prijava ukupno. Prema inicijalnoj rang listi, 132 korisnika su ostvarila pravo na potporu. Od tog broja njih 107 su mikro, mali i srednji poljoprivrednici, 10 veliki korisnici te njih 15 ekološki.

Inicijalne rang liste pogledajte na poveznici:

73.13. Ulaganja – Potpora javnoj infrastrukturi u ruralnim područjima

Za ovu intervenciju natjecalo se 266 jedinica lokalne samouprave s projektima vrijednim 236,5 milijuna eura, dok je na raspolaganju bilo 30 milijuna eura. Prema inicijalnoj rang listi, njih 29 ostvarilo je pravo na potporu.

Inicijalnu rang listu pogledajte na poveznici:

Inicijalne rang liste informativnog su karaktera i ne znače da će svi oni koji su se našli na njima automatski dobiti potporu. Inicijalne rang liste formirane su na temelju traženih iznosa potpore te traženog iznosa potpore. Konačan redoslijed bit će utvrđen nakon administrativne kontrole, kada se mogu izvršiti korekcije u broju dodijeljenih bodova pa čak i odbiti neki zahtjevi.

Više informacija pronađite na stranicama Agencije za plaćanja.
Saznajte na koje se natječaje za poljoprivrednike možete prijaviti uz pomoć EU kalkulatora.
Loading...