Održan webinar za poljoprivrednike: ključne informacije o intervenciji 73.12.

Uspješno je održan još jedan informativni webinar u organizaciji IPS Konzaltinga, hrvatsko-belgijske tvrtke specijalizirane za poljoprivredna savjetovanja i EU fondove. Webinar je bio posvećen Natječaju za intervenciju 73.12. “Potpora malim poljoprivrednicima”.

Direktorica IPS Konzaltinga, Ana-Marija Špicnagel, na webinaru je sudionicima pružila detaljan pregled uvjeta natječaja, prihvatljivih troškova, postupak prijave, potrebnu dokumentaciju, te odgovorila na Vaša pitanja.

Podsjećamo, ovaj natječaj vrijedan 15.000.000,00 eura otvoren je od 1. 7. 2024. do 31. 7. 2024. godine i na njega se mogu prijaviti fizičke i pravne osobe (izuzev zadruga) upisane u Upisnik poljoprivrednika.

U videozapisu, koji je dostupan na YouTube kanalu IPS Konzaltinga, možete pronaći ključne informacije o Natječaju te pomoći sebi da se lakše snađete u složenoj proceduri prijave na natječaj.

Pogledajte cijeli video:

Ako ste zainteresirani za prijavu na ovaj natječaj, javite nam se za savjetovanje i pripremu Vašeg projekta na kontakt@e-opg.eu
Saznajte na koje se natječaje za poljoprivrednike možete prijaviti uz pomoć EU Kalkulatora.
Loading...